Deze zullen de komende tijd er anders uit gaan zien. De vaste structuren zullen minder vast worden. Plannen die gemaakt zijn zullen op losse schroeven komen te staan, als deze al niet afgelast zijn.

De tot 6 april regels zullen waarschijnlijk niet ophouden na 6 april en ook daarna zullen de gevolgen nog merkbaar zijn. Heel vervelend maar samen komen we hier vast weer uit. Stapje voor stapje dat wel!

Houd de komende tijd rekening met verhoogde uitgaven en verminderde inkomsten. Niemand weet nog hoe lang deze crisis zal gaan duren. Het is daarom goed om je voor te bereiden op hogere uitgaven, want door het thuiswerken en het thuis zijn van de kids zullen de huishoudelijke uitgaven in ieder geval stijgen en is het hoog tijd voor een maandelijks overzicht. Voor degene die dit overzicht graag wil maken hebben wij als hulpmiddel een spreadsheet ‘Inkomsten en Uitgaven’  samengesteld.

In dit excel-bestand voer je de verschillende posten in van inkomsten en uitgaven en het berekend automatisch wat er maandelijks overblijft of te kort is. Dit bestandje kun je hier downloaden:


Veel  succes bij het invullen en bij vragen of een persoonlijk advies, kan je het ons gerust even bellen of mailen.